La Tècnica Metamòrfica és una teràpia de desbloqueig emocional i de transformació cap a l’alliberament personal. És una tècnica de sanació holística, és a dir, de reequilibri de totes les dimensions de la persona, tant a nivell físic, mental, emocional, energètic i espiritual.

La tècnica, desenvolupada pel reflexòleg Robert St. John, s’aplica com un massatge físic i energètic a les zones reflexes de la concepció i de l’etapa intrauterina, que es troben a la zona reflexa de la columna vertebral dels peus, de les mans i del cap.

Durant l’etapa prenatal, i també a altres moments de la vida, es graven a nivell del subconscient moltes emocions que no han estat treballades a nivell mental i que inconscientment, actuen de forma limitant a la nostra vida.

Al rebre la Tècnica Metamòrfica, es va alliberant a la consciència la naturalesa dels nostres bloqueigs, ajudant a connectar amb la nostra essència i aportant l’impuls necessari per a activar la nostra capacitat auto-guaridora, que pot dirigir-nos cap a una transformació personal alliberadora.

Mai apareixeran situacions que la persona que ho rep no pugui gestionar, ja que sempre actua provocant la reacció necessària en aquell moment: sensació de pau i benestar la majoria de vegades, o altres reaccions alliberadores d’aquella càrrega emocional inconscient que ens limitava.

Vaig formar-me en Tècnica Metamòrfica al Màster d’Infermeria Naturista per la Dra. Mari Carmen Martínez Tomás, amb qui posteriorment vaig realitzar el nivell avançat.

papallones