Alba Navales Duro

Em dic Alba Navales Duro i em dedico a la cura de la salut de les persones mitjançant les teràpies naturals complementàries i l’assessorament de salut en base als coneixements apresos a la Diplomatura Universitària en Infermeria (06/2010) i a la formació complementària posterior, tant al Postgrau d’Atenció Primària CADI 2 (UB 02/2014), com al Màster en Infermeria Naturista (UB-UAB-COIB-CEC-COMB 10/2014), com a la resta de cursos i formacions realitzades fins al moment.

Actualment, treballo a Barcelona, al centre de fisioteràpia i estètica EGER i a Cornellà de Llobregat, al centre Dietètica i Massatges, oferint els següents tractaments amb la formació indicada:

– Quiromassatge: Quiromassatgista per l’Escola de Massatge Manual Dr. Sagrera Ferrándiz (06/2015). Nivell 2 a l’Espai Manual (06/2021). També ofereixo com a complement o tractament únic, l’embenat neuromuscular i l’embenat funcional.

– Drenatge Limfàtic Manual Mètode original Dr. Vodder: Limfoterapeuta (DLM Nivells 1 i 2) cursat a l’Institut Ferlo (Delegació Dr. Vodder Schule) impartits per la Dra. Adora Fernández i la Conxita Lozano a l’Espai Manual (05/2019 i 03/2020).

– Reflexoteràpia Podal: Nivell avançat. Cursat amb la infermera Montserrat Bayego al Màster d’Infermeria Naturista i al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (06/2019).

– Teràpia Floral amb Flors de Bach: Practitioner BFRP, inclosa al registre internacional del Bach Centre d’Anglaterra. Nivells 1 i 2 cursats amb la infermera Montserrat Bayego al Màster d’Infermeria Naturista i al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (12/2018). Nivell 3 cursat amb la psicòloga Alba Sagarra, de l’Associació VadeBach i avaluat per Marielena Núñez, coordinadora del Programa Internacional d’Educació Bach per Llatino-Amèrica.

– Massatge Oncològic: Cursat a Ismet amb la infermera i fisioterapeuta Sonia Carrera i les quiromassatgistes Montse García i Montse Espejo (03/2022).

– Reiki Tradicional Japonès, Tibetà i Combat: Nivells 1 i 2. Alumna de la Mestra Aurora López Galán, cursat al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (03/2016).

– Tècnica Metamòrfica: Nivell avançat. Cursat amb la Dra. Mari Carmen Martínez Tomás al Màster d’Infermeria Naturista i al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (12/2014).

– Tècniques osteopàtiques per a massatgistes: Cursat amb l’osteòpata Aurora Quirós a ISMET (06/2017).

– Assessorament en nutrició, dietoteràpia i complementació nutricional: Cursat al Màster d’Infermeria Naturista amb el Dr. Joan Guxens, el Dr. Pedro Ródenas, el Dr. Juan Pedro Ramírez i el Dr. Xavier Uriarte (03/2013)

– Assessorament en fitoteràpia: Cursat al Màster d’Infermeria Naturista amb la Dra Gemma Baulies, la infermera Rosa M. Torres, el Dr. Josep L. Berdonces, el Dr. Josep Allué, el Dr. Salvador Cañigueral i el Dr. P. Silva (06/2013).

– Assessorament complementari sobre estímuls naturals: Coneixements introductoris apresos al Màster d’Infermeria Naturista sobre:

Hidroteràpia, amb el Dr. Frederic Vinyes.

Ús intern de l’aigua de mar, amb la Dra. Ana Alesón.

Aigües mineromedicinals, amb el Dr. Josep L. Berdonces.

Exercici físic i respiració, amb el Dr. Miquel Samarra.

Geoteràpia. Helioteràpia, Eoloterapia, Climatoterapia i Talassoteràpia, amb Pablo Saz.

Intel·ligència emocional, amb la psicòloga Mª Dolors Pallarés.

Meditació, amb el Dr. Miquel Samarra.

Medicina Integral i Naturista, amb el Dr. Pedro Ródenas.

Bases científiques per a la medicina no convencional, amb el Dr. Ishar Dalmau.

Introducció a un nou paradigma en la Física Quàntica, amb la Dra. Immaculada Nogués.

Vitaminoteràpia, amb el Dr. Joan Guxens.

Oligoteràpia catalítica, amb el Dr. Joan Guxens.

Aromateràpia, amb la Dra. Gemma Baulies i la infermera Rosa M. Torres.

Constel·lacions familiars, amb Carmen Codina.

Mètode Ho’oponopono, amb la Dra. Mari Carmen Martínez Tomás.

Artteràpia, amb Eva Bonet.

Sofrologia, amb Natalia Caycedo.

Cronobiologia, amb el Dr. en Farmàcia Antonio Diez Noguera.

Reeducació Postural Global, amb la Dra. Montserrat Palacín.

Teràpia Neural, amb el Dr. David Vinyes.

Acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa, amb el Dr. Ishar Dalmau.

“La Musicoteràpia com a intervenció infermera per a la millora de la salut a persones amb dolor crònic” és el títol del meu Projecte d’Investigació del Màster, fruit de la unió de la meva passió per la música i de la cura de la salut des d’una vessant natural.